Новости


Вклучи се и ти

Доколку сакате да бидете дел од зачувувањето на споменот, традицијата и културата на Евреите кои беа депортирани и убиени во логорите на смртта, Ве замолуваме донирајте предмети или фотографии кои се поврзани со нив со цел збогатување на музејската поставка на Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија.

Нашата локација

Работно време:
понеделник-петок 08:30 - 16:30

Контакт:
тел: +389 2 3298 025
факс: +389 2 3232 310
е-маил: info@holocaustfund.org

Адреса: Самоилова бр. 2, Скопје, 1000
Р.Македонија

All Rights Reserved